Aan deze site wordt gewerkt.

U zal op dit moment nog terug naar de engelstalige versie gelinkt worden.

Antwoorden op alle vragen, of informatie is tijdens de werkzaamheden aan deze site te verkrijgen via de contactpersonen in de contact tab hierboven.

De Mobius Controlled Environments is een van Europa's toonaangevende cleanroom consortium en heeft met succes samengewerkt aan het leveren van projecten op een wereldwijde basis voor bijna 3 decennia. Het team, van management tot personeel zijn ervaren en professioneel, en zij delen allen de aangeboren passie voor kwaliteit en ongeëvenaarde klantenservice.

 

Wij bieden samen met u op 'team basis' een totale cleanroom oplossing van ontwerp tot voltooiing.

De in house projecten Afdeling zal met u en uw vertegenwoordigers 'hand in hand' werken aan het ontwerp

en de bouw van de cleanroom.

 

Uw vertrouwen in de Mobius Controlled Environments Consortium is ongelooflijk belangrijk voor ons.

Als zodanig, zal een dedicated projectmanager toegewezen worden aan uw project vanaf het eerste idee tot en met de succesvolle implementatie.

De Mobius Controlled Enviroment Consortium heeft een schat aan ervaring met een solide track record in het succesvol ontwerpen, fabricage, installatie en inbedrijfstelling van op maat ontworpen cleanrooms en laboratoria.

 

Wij kunnen zorgen voor een uitgebreid cleanroom advies of je nu in een voorbereidende fase of in een gevorderd stadium werkt aan een gedetailleerd ontwerp.

Vanaf de eerste raadpleging en haalbaarheidsstudies, tot gedetailleerd ontwerp, de fabricage, installatie, inbedrijfstelling en het uiteindelijke project management bieden wij een totaal cleanroom oplossing.

 

Tot slot, we zijn een 'one-stop' solution provider voor al uw cleanroom en ondersteunende behoeften.

We hebben met succes complete turnkey service aan vele blue chip cleanroom klanten in hun respectieve wetenschappelijke en technologische sectoren kunnen bieden.